LOADING

Op zoek naar een origineel KADO? Scroll naar beneden!

Geef een Splendor-lidmaatschap cadeau (en ontvang ons jubileumboek)!

Splendor is een club, een ontmoetingsplek, een werkplek, een muzikaal laboratorium en nog veel meer. Splendor is verzonnen en opgericht door 50 topmusici en hun publiek.

ledenkaart.png#asset:1038019

Hoe werkt het?

Je geeft iemand een jaar lang toegang tot meer dan 50 avontuurlijke concerten en de mooiste klassiekers in intieme setting. Met onze 50 topmusici hoef je je nooit te vervelen en is er voor elk wat wils!

Wat geef je?

Voor € 120 geef je iemand een jaar lang gratis toegang tot de ruim 50 ledenconcerten. Voor alle overige concerten krijg ieder Splendorlid korting. Na een jaar stopt het lidmaatschap automatisch. 

Klik op de zwarte knop hieronder en vul je gegevens in en we komen snel bij je terug.

Op zoek naar een origineel kado? Je kan kiezen voor een jaar- of halfjaarlidmaatschap. In beide gevallen krijg je zelf het Splendorjubileumboek thuisgestuurd (zie foto hieronder).

Voor € 120 geef je iemand een jaar lang gratis toegang tot de ruim 50 ledenconcerten en -momenten. Voor alle overige concerten krijg ieder Splendorlid korting. Na een jaar stopt het lidmaatschap automatisch. Klik dan op de zwarte knop helemaal onderaan deze pagina en vul je gegevens in en we komen zeer snel bij je terug.

Voor € 55 duurt dit lidmaatschap zes maanden in plaats van een jaar. Vul hier jouw eigen gegevens in, reken af en we komen z.s.m. bij je terug met de vraag voor wie het cadeau bestemd is.

Trouwens:

Is de ontvanger jonger dan 30 jaar?

Wil je iemand lid maken die jonger is dan 30? Dan kost dat maar € 55 voor een jaar. Vul hier jouw eigen gegevens in, reken af en we komen z.s.m. bij je terug met de vraag voor wie het cadeau bestemd is.

'De mooiste concerten zo voor je neus! '
Splendorlid Paméla Menzo
Aantal cadeaulidmaatschappen

Hoeveel mensen wil je blij maken met een Splendor jaarabonnement?

-
+
1 x € 120
Totaal € 120
Aantal cadeaulidmaatschappen

Hoeveel mensen wil je blij maken met een Splendor jaarabonnement?

-
+
1 x € 120
Totaal € 120

Na de bestelling verzenden we de ledenpas per post naar jouw adres. Het lidmaatschap gaat in per de eerste van de volgende maand.

Wie ben jij?

Aan wie geef je het lidmaatschap cadeau?

Betaal

Ingevulde gegevens

x Splendor lidmaatschap
Totaal €