LOADING

Een van onze zalen huren?

Het prachtige en goed uitgeruste Splendor-gebouw is beschikbaar voor verhuur voor bijeenkomsten, vergaderingen, besloten concerten en cd- en filmopnames en livestreams


Grote-Zaal-Splendor-foto-Foppe-Schut.jpg#asset:1154780

Grote Zaal (12x8m)


foto-KZ-kleine-zaal.jpg#asset:1154799

Kleine Zaal (7x8m)

Twee zalen

Het gebouw beschikt over een Grote Zaal (100 m²) en een Kleine Zaal (60 m²). Beide zalen zijn voorzien van theaterverlichting, high end geluid en een HD beamer. Ook staat er in beide zalen een vleugel: een Steinway C in de Grote en een Yamaha C7 in de Kleine Zaal.

De zalen hebben geen vast podium en ook het stoelenplan is flexibel. Daarmee is iedere inrichting mogelijk, afhankelijk van de situatie en afhankelijk van het aantal bezoekers. Vanwege de goede geluidsisolatie zijn de Grote en Kleine Zaal ook zeer geschikt voor het maken van opnamen.

De twee zalen in Splendor zijn op de begane grond die vijf traptreden boven het maaiveld ligt. Dankzij de miva-lift kunnen zware decorstukken of instrumenten (tot 500 Kg) naar binnen.


Zolder-Splendor-foto-Foppe-Schut.jpg#asset:1154814

Zolder

De zolder

Splendor heeft een zeer fraaie zolderruimte met veel daglicht en uitzicht op de gracht. In deze ruimte is naast een vergadertafel ook een grote bank aanwezig en een piano. Een ideale ruimte voor workshops en brainstormsessies tot 20 personen. De zolder wordt ook veel gebruikt voor intieme concerten of presentaties voor maximaal 25 personen, of staande recepties voor maximaal 40 personen.


Contact & info

Een plattegrond van de begane grond is als PDF beschikbaar via deze link. Een overzicht van de aanwezige techniek en backline vind je hier.

Neem voor tarieven, beschikbaarheid en reserveringen contact met ons op via onderstaand formulier.