LOADING
Zo. 25 juni 2023 – 20:30
Nora Fischer
presenteert LEDENCONCERT:
25/06

De Sprong

Nora Fischer vertelt (en zingt niet)

Let op: De Sprong is een herschreven versie van de voorstelling Er Is Iets die Nora in April vorig jaar eenmalig in Splendor speelde, en er zal dan ook veel materiaal in terugkomen. Voor wie er toen bij was: kom vooral kijken als je het leuk vindt de ontwikkeling van deze voorstelling mee te maken!

Om maar meteen met de deur in huis te vallen: de Zangeres Nora Fischer is deze avond niet aanwezig. In plaats van zingen, gaat Persoon Nora vertellen waaróm ze niet gaat zingen. Een tijdlang kon ze dat namelijk niet meer, door een complexe verkramping die haar strottenhoofd in een zodanige houdgreep hield dat zelfs Happy Birthday voor haar beste vrienden er niet meer uitkwam.

Hoe kon zoiets gebeuren? Met die vraag graaft Nora zich een weg in de rondte, via de verstikkende druk van 's werelds grootste podia, tot persoonlijkere vraagstukken die ze als venijnige angels uit haar systeem moest trekken om haar keelspieren weer tot ontspanning te manen. Geen voorstelling voor wie zorgeloos wil wegdromen in live muziek; wél een voorstelling voor wie Nora wil bijstaan in een persoonlijke openbaring van dat wat we stilletjes allemaal wel weten: niets is wat het lijkt.

Nora Fischer: tekst & performance
Titus Muizelaar: advies

Ledenconcert
Splendor kan alleen de onafhankelijke vrijplaats zijn die het is, dankzij de leden die ons steunen. Wij betalen hen terug met dat waar wij voor leven: muziek. Elk jaar geven alle Splendormuzikanten één concert dat gratis toegankelijk is voor deze groep steunpilaren aan wie Splendor haar bestaan dag in dag uit te danken heeft. Samen met de vele andere events betekent dit dat onze leden voor €9,99 p/m (en €4,99 voor minima en studenten!) zo'n 80 concerten per jaar gratis kunnen bezoeken - en ze op alle overige concerten korting krijgen. Geen slechte deal, toch?

Dankzij de leden kan Splendor onafhankelijk blijven, wat de enige manier is om échte vrijheid te behouden in programmering, experimenten, het nemen van risico's en het bieden van een springplank aan jonge, opkomende artiesten. Wie een andere plek kan noemen waar géén centrale programmeur is, waar elk moment last-minute concerten kunnen worden ingepland, waar geen backstage is en artiesten en publiek constant door elkaar lopen en met elkaar aan de bar hangen, waar mysterieuze hersenspinsels kunnen worden gepresenteerd die elders vaak als te riskant worden bestempeld, en die toch garant blijft staan voor hoge kwaliteit door de top van de Nederlandse muziekscene in deze creatieve speeltuin te laten rondrazen, die krijgt een gratis lidmaatschap!

Word je liever geen lid maar ben je wel geïnteresseerd in dit concert? Dan kun je hieronder gewoon een kaartje kopen en ben je natuurlijk ook meer dan welkom!

Ook lid worden?

Ruim 60 concerten per jaar voor € 9.99 per maand.

En ben je onder de 30 jaar? Dan betaal je maar € 4.99.

Steun Splendor!


Wist je dat Spendor dit jaar 10 jaar bestaat?

Kom ook!