LOADING
Vr. 20 maart 2020 – 20:15
presenteert, Michiel Weidner
20/03

Charivari trio & Janos Koolen

Melodias del Silencio

DIT CONCERT IS HELAAS AFGELAST EN UITGESTELD TOT 9 OKTOBER 2020.
Lees er hier meer over.

Het Charivari Trio brengt voor één avond de hele wereld samen in Splendor. In Melodias del Silencio vertrekt het trio samen met mandolinist Janos Koolen bij de volksmuziek van Latijns Amerika en belandt uiteindelijk in Oost Europa.

Melodias del Silencio verhaalt van een dwalend meisje in Bulgarije, nachtelijke avonturen in Venezuela, een gebroken familievader in Turkije en een verdronken vlinder in Spanje. Liedjes vanuit Turkije tot Venezuela komen tot leven in subtiel samenspel en avontuurlijke improvisaties, samengesmolten door virtuoze Roemeense zigeunermuziek, folklore van het Argentijnse platteland en swingende Cubaanse ritmes.

Uit de pers: Wereldfusie op zijn best, want dit trio plukt werkelijk overal wat vandaan en maakt daar dan weer unieke eigenzinnige Charivarimuziek van. Passie, melancholie, het zit er allemaal in – Melodias del Silencio is echt een klein uur lang puur genieten. (Holly Moors | Moorsmagazine.com)

Melodias del Silencio staat weer vol pareltjes uit de Balkan, Turkije, Cuba en andere Latijns-Amerikaanse landen, maar wat de muziek een kloppend hart geeft is het vuur in de uitvoering en de verrassende details in de arrangementen. Het is een klein mirakel dat de Charivari-methode na ruim dertig jaar triobestaan nog steeds werkt, zelfs elke keer frisser lijkt te klinken. (Ronald Veerman | MixedWorldmusic.com)

Anneke Frankenberg: viool & zang
Bart Lelivelt: accordeon & zang
Gerard Schoren: contrabas & zang
Janos Koolen: mandoline & zang

Ook lid worden?

Ruim 60 concerten per jaar voor € 9.99 per maand.

En ben je onder de 30 jaar? Dan betaal je maar € 4.99.

Steun Splendor!