LOADING
Zo. 18 juni 2023 – 16:00
Maripepa Contreras presenteert:
18/06

Roda de Choro o.l.v. Lionel Ziblat

Knusse, traditionele Braziliaanse Choros rond de wijntafel

Een nieuwe ronde Choro's komt naar Splendor. Deze fijne en rijke traditie van Braziliaanse muziek die smaakvolle melodieën, harmonieën en ritmes combineert, brengt een subtiel evenwicht tussen complexe structuren en spontaniteit. Het is een zeldzame combinatie van warmte en virtuositeit. Het is de vierde keer alweer dat we een heerlijke middag met traditionele Braziliaanse Choros houden in de bar van Splendor. De Roda wordt geleid door Lionel “Lonny” Ziblat.

Of je nu van deze traditie hebt gehoord of er helemaal nieuw in bent, we zullen vereerd zijn als je erbij bent om te genieten van de klanken. Als je al Choro's speelt en vindt dat je een voldoende niveau hebt, kunnen we misschien een plekje voor je vinden. Misschien kun je een deuntje spelen, of een van de Choro nummers zingen? Als dat het geval is, overleg dan per email met Lionel die de regels met je zal bespreken en proberen een plekje voor je te vinden.

Mis deze unieke kans niet om dit feest mee te maken vanuit de sfeer van een goede groep muzikanten. Waarschuwing: zeer verslavend!

Lionel "Lonny" Ziblat: Mandoline, gitaar
Maripepa Contreras: Hobo, althobo
Elisabeth Fadel: piano
Henk Janssen: gitaar & cavaquinho
& gasten

Foto's: Rebecca van der Schaft
Schilderij: Heitor dos Prazeres

Ook lid worden?

Ruim 60 concerten per jaar voor € 9,99 per maand.

En ben je onder de 30 jaar? Dan betaal je maar € 4,99.

Steun Splendor!