LOADING
Ma. 5 juni 2023 – 16:00
Santiago Cimadevilla
presenteert:
05/06

Argentijnse folklore workshop voor musici - o.l.v. Santiago Arias

Zamba’s en chacarera’s

Doe mee aan een inspirerende workshop onder leiding van de gerenommeerde Argentijnse bandoneonist en zanger Santiago Arias, waarin hij dieper ingaat op de fascinerende ritmes van de Argentijnse folklore. Met gedetailleerde uitleg en demonstraties zal Santiago deelnemers begeleiden bij essentiële aspecten van populaire genres zoals zamba en chacarera, waaronder polyritmiek, articulatie, accenten, ademhaling en esthetiek.

Naast de theoretische aspecten van de workshop, krijgen deelnemers de kans om hun kennis in de praktijk te brengen door middel van groepsuitvoeringen. Santiago zal materiaal vooraf ter beschikking stellen en deelnemers van alle vaardigheidsniveaus, waaronder instrumentalisten en zangers, zijn welkom om mee te doen.

Of je nu een doorgewinterde muzikant bent of een nieuwsgierige beginner, deze workshop biedt een unieke gelegenheid om de rijke en diverse wereld van de Argentijnse folklore te verkennen en te leren van een van de meest bekwame en ervaren artiesten in het veld. Mis deze kans niet om je muzikale horizon te verbreden en in contact te komen met medemuziekliefhebbers!

UPDATE: Er zijn inmiddels voldoende aanmeldingen, de workshop gaat door!
Een kaartje voor deze workshop geeft ook toegang tot het soloconcert van Santiago Arias om 20:00 uur.

Ook lid worden?

Ruim 60 concerten per jaar voor € 9.99 per maand.

En ben je onder de 30 jaar? Dan betaal je maar € 4.99.

Steun Splendor!