LOADING
Za. 15 april 2023 – 20:30
15/04

kgnm.Remote Zwei

Experimental Europa: Splendor ontmoet kgnm Köln

Nieuwe, nieuwsgierige muziek uit Amsterdam en Köln: wat gebeurt er als je een hoop dwarsfluitisten en een experimentele rock-jazzband samen in een blender doet?

Met de serie 'remote' organiseert de Köln Vereniging voor Nieuwe Muziek (kgnm) vier concerten met Splendormusici Anne La Berge en Sarah Jeffery (Amsterdam) en de Kroatische Componisten Vereniging (Zagreb). Als ambassadeur wordt het kgnm fluitensemble naar Amsterdam en Zagreb gestuurd en Keulen verwelkomt in ruil daarvoor Sarah's band Jerboah (Amsterdam) en de CANTUS ANSAMBL (Zagreb). We gaan spelen, improviseren, partituren ontdekken, en kennis en knowhow uitwisselen - het wordt een waar feest van geluid.

Ervaringen en toekomstdromen van nieuwe muziekensembles, die het culturele landschap in heel Europa vormgeven, zullen centraal staan tijdens twee mini-symposia in Keulen.

kgnm.remote zwei werkt samen met de band Jerboah: een ongewoon kwartet met blokfluiten, EWI, drums en elektrische gitaar, dat op speelse wijze hun grondige nieuwe muziekopleiding combineert met popinvloeden.
Het kgnm fluitensemble, opgericht in 2022 door Verena Barié: bestaande uit zeven fluitisten en drie blokfluitisten, met muziek van Kevin Hanlon, het improvisatieorkest IMO en Anne La Berge.

kgnm fluitensemble o.l.v. Verena Barié,
Anne la Berge: dwarsfluit,
Jerboah: Sarah Jeffery: stem en blokfluiten; Dodó Kis: EWI bas; Marcos Baggiani: drums, Guillermo Celano: gitaar

Ook lid worden?

Ruim 60 concerten per jaar voor € 9.99 per maand.

En ben je onder de 30 jaar? Dan betaal je maar € 4.99.

Steun Splendor!