LOADING
Za. 25 februari 2023 – 21:00
25/02

Sarah Jeffery & Friends (LIVE & STREAM)

Deel 4 van Vier keer Nieuw: Nederlandse componisten/uitvoerders brengen nieuwe composities voor een live publiek

New Music Now organiseert in samenwerking met VPRO Vrije Geluiden en Splendor een bijzondere concertserie onder de titel Vier keer Nieuw.

Nederlandse componisten/uitvoerders brengen nieuwe composities voor een live publiek. De concerten zijn via een live-stream te volgen en worden diezelfde avond nog uitgezonden via Vrije Geluiden op NPO Klassiek.

De concerten in Splendor vinden plaats op:
Zaterdag 14 januari - Tony Roe
Zaterdag 28 januari - PEAX
Zaterdag 11 februari - Maarten Ornstein & Mike Fentross
Zaterdag 25 februari - Sarah Jeffery & Friends

De vierde en laatste aflevering is op zaterdag 25 februari, 21:00 uur: Een concert van Sarah Jeffery & friends. Ze speelt nieuwe composities van zichzelf en andere componisten.

Sarah Jeffery is een van 's werelds belangrijkste promotors van de blokfluit en een gepassioneerd voorvechtster van hedendaagse muziek. Ze heeft tientallen hedendaagse werken besteld en in première gebracht en treedt regelmatig op op podia en festivals over de hele wereld. Buiten het podium wordt ze erkend als een expert op het gebied van het instrument. Ze verschijnt op de BBC en is regelmatig te horen op radio en televisie. Voor haar inspanningen werd ze geprezen door de Nederlandse krant NRC voor haar "onderscheidend vermogen ten opzichte van het gevestigde repertoire" en haar "frisse, verrassende en explosieve" optredens, en door BBC Radio 3 voor "het toppunt van sonische en soundtrack cool, daar aan de rand van compositorische innovatie en uitvoeringsmogelijkheden".

Sarah Jeffery (blokfluiten/zang)
Marcos Baggiani (percussie)
Luke Deane (zang/toetsen) 

DIT CONCERT KAN JE OOK LIVE VOLGEN VIA EEN LIVE STREAM, het concert verschijnt hieronder

https://vimeo.com/event/2899738

De serie is een samenwerking tussen New Music NOW, Vrije Geluiden en Splendor en komt tot stand met steun van het Investeringsfonds Muziek, een initiatief van Buma/Stemra en het Ministerie van OCW; en van NPO Klassiek.

Ook lid worden?

Ruim 60 concerten per jaar voor € 9.99 per maand.

En ben je onder de 30 jaar? Dan betaal je maar € 4.99.

Steun Splendor!


Wist je dat Spendor dit jaar 10 jaar bestaat?

Kom ook!