LOADING
Do. 22 juni 2023 – 20:15
Sarah Jeffery
presenteert:
22/06

SCHËRZO

De mannen van Släpstick en hun eigenzinnige en hilarische kijk op klassieke muziek

Met hun theatershows Släpstick en The Roaring Twenties maakten de vijf virtuoze muzikale clowns van Släpstick internationaal furore. Uitverkochte zalen van Nederland tot Nieuw-Zeeland, ovationeel applaus en een prijzenregen waren het resultaat.

Nu keren ze terug met Schërzo, hun eigenzinnige, wervelende en hilarische kijk op klassieke muziek. Verwacht kolderieke komedie met beeldschone en ontroerende muziek, waarbij alles gigantisch uit de hand loopt maar uiteindelijk op z’n pootjes terechtkomt.

Bij Släpstick lijken Bachs wonderschone preludes verdacht veel op een Griekse sirtaki. Een buste van Beethoven vecht een buikspreek-battle uit met een jodelende Schubert, Figaro doet mee met Holland's Got Talent, je hoort de Danse Macabre op theremin, tennis met violen, tappen op Mozart, een wonderlijke Notenkraker en veel meer! De vijf heren spelen en amuseren de sterren van de hemel en eren en passant helden zoals Victor Borge, Mini & Maxi, Danny Kaye, Charlie Chaplin en The Marx Brothers. Schërzo is een spectaculaire, ontroerende avond klassieke muziek zoals je die nog nooit hebt beleefd.

Släpstick:
Wilem van Baarsen, Jon Bittman, Rogier Bosman, Sanne van Delft, Jaap Rovers (multi instrumentalists)

Ook lid worden?

Ruim 60 concerten per jaar voor € 9.99 per maand.

En ben je onder de 30 jaar? Dan betaal je maar € 4.99.

Steun Splendor!