LOADING
Zo. 1 januari 2023 – 15:00
Maarten Ornstein
presenteert LEDENCONCERT:
01/01

Happy New Year 2023!

Met Maarten Ornstein, Frances-Marie Uitti, Gerard Bouwhuis, Emily Beynon en Mattijs van de Woerd

Speciaal voor alle Splendorleden beginnen we het nieuwe jaar met een feestelijk concert vol premieres èn oude hits. Een programma met louter en alleen muziek van Maarten Ornstein, uitgevoerd door een keur aan Splendormusici die voor deze gelegenheid de inmiddels taaie oliebollen van Oudejaarsavond aan de kant schuiven om met bepoedersuikerde mond acte de presence te geven in het Badhuis. Uiteraard zijn er bubbels en ander heerlijks!

Maarten Ornstein, Frances-Marie Uitti, Gerard Bouwhuis, Emily Beynon en Mattijs van de Woerd

Ledenconcert
Splendor kan alleen de onafhankelijke vrijplaats zijn die het is, dankzij de leden die ons steunen. Wij betalen hen terug met dat waar wij voor leven: muziek. Elk jaar geven alle Splendormuzikanten één concert dat gratis toegankelijk is voor deze groep steunpilaren aan wie Splendor haar bestaan dag in dag uit te danken heeft. Samen met de vele andere events betekent dit dat onze leden voor €9,99 p/m (en €4,99 voor minima en studenten!) zo'n 80 concerten per jaar gratis kunnen bezoeken - en ze op alle overige concerten korting krijgen. Geen slechte deal, toch?

Dankzij de leden kan Splendor onafhankelijk blijven, wat de enige manier is om échte vrijheid te behouden in programmering, experimenten, het nemen van risico's en het bieden van een springplank aan jonge, opkomende artiesten. Wie een andere plek kan noemen waar géén centrale programmeur is, waar elk moment last-minute concerten kunnen worden ingepland, waar geen backstage is en artiesten en publiek constant door elkaar lopen en met elkaar aan de bar hangen, waar mysterieuze hersenspinsels kunnen worden gepresenteerd die elders vaak als te riskant worden bestempeld, en die toch garant blijft staan voor hoge kwaliteit door de top van de Nederlandse muziekscene in deze creatieve speeltuin te laten rondrazen, die krijgt een gratis lidmaatschap!

Word je liever geen lid maar ben je wel geïnteresseerd in dit concert? Dan kun je hieronder gewoon een kaartje kopen en ben je natuurlijk ook meer dan welkom!

Ook lid worden?

Ruim 60 concerten per jaar voor € 9.99 per maand.

En ben je onder de 30 jaar? Dan betaal je maar € 4.99.

Steun Splendor!


Wist je dat Spendor dit jaar 10 jaar bestaat?