LOADING
Za. 5 juni 2021 – 19:00
05/06

Mozart 4x4

De vier Fluitkwartetten

'Allegretto grazioso, mà non troppo presto, però non troppo adagio. così-così - con molto garbo ed espressione.' (Sierlijk allegretto, maar niet te snel, maar ook niet te langzaam. Zo-zo met veel elegantie en expressie)

Emily Beynon, fluit
Julija Hartig, viool
Joël Waterman, altviool
Michiel Weidner, cello


Splendors 24-uurs Heropenings-Marathon Extravaganza Extraordinaire
De eerste minuut van zaterdag 5 juni heropent Splendor Amsterdam de deuren voor publiek. Het eerste concert begint op vrijdagavond 24:00 uur; het laatste op zaterdagavond 23:00 uur.

Een etmaal lang zal Splendors bonte, meer-dan-vijftigkoppige muzikantencollectief luisteraars trakteren op live muziek. Muziek die de gelegenheid eer aandoet, en die past bij het moment van de dag. Haydns Sonnenaufgang-kwartet, slaapliedjes gevolgd door elektronische muziek gegenereerd door het slapende brein, een anderhalvemeter-dansvloer en nog veel meer: het mag en kan weer. Natuurlijk veilig en volgens de geldende voorschriften.

Splendors 24-uurs Heropenings-Marathon Extravaganza Extraordinaire is:
- Gratis toegankelijk voor Splendorleden;
- Niet-leden betalen voor één concert €10, voor een tweede concert €7,50 en voor ieder concert daarna €5;
- Wie vervolgens Splendorlid wordt krijgt het totaalbedrag terug.

Vanaf nu is het al mogelijk om tijdslots te reserveren, het programma zal in de loop van de volgende week worden ingevuld.
En: Splendors 24-uurs Heropenings-Marathon Extravaganza Extraordinaire vindt alléén offline plaats, dus thuiskijken is geen optie.


Ook lid worden?

Ruim 60 concerten per jaar voor € 9.99 per maand.

En ben je onder de 30 jaar? Dan betaal je maar € 4.99.

Steun Splendor!