LOADING
Za. 5 juni 2021 – 14:00
05/06

La Muse Live

Prisma Strijktrio: Florent Schmitt

Prisma Strijktrio heeft het afgelopen jaar benut om een plan van epische proporties uit te voeren: het op CD uitbrengen van het Strijktrio van Florent Schmitt. Dat heeft tot nu toe geen enkel strijktrio aangedurfd. Op 23 mei speelden we het nog via live-stream, nu zonder zijwieltjes! Laat Prisma jullie muze zijn en luister live.

Prisma Strijktrio:
Janneke van Prooijen, viool,
Elisabeth Smalt, altviool
Michiel Weidner, cello

Splendors 24-uurs Heropenings-Marathon Extravaganza Extraordinaire
De eerste minuut van zaterdag 5 juni heropent Splendor Amsterdam de deuren voor publiek. Het eerste concert begint op vrijdagavond 24:00 uur; het laatste op zaterdagavond 23:00 uur.

Een etmaal lang zal Splendors bonte, meer-dan-vijftigkoppige muzikantencollectief luisteraars trakteren op live muziek. Muziek die de gelegenheid eer aandoet, en die past bij het moment van de dag. Haydns Sonnenaufgang-kwartet, slaapliedjes gevolgd door elektronische muziek gegenereerd door het slapende brein, een anderhalvemeter-dansvloer en nog veel meer: het mag en kan weer. Natuurlijk veilig en volgens de geldende voorschriften.

Splendors 24-uurs Heropenings-Marathon Extravaganza Extraordinaire is:
- Gratis toegankelijk voor Splendorleden;
- Niet-leden betalen voor één concert €10, voor een tweede concert €7,50 en voor ieder concert daarna €5;
- Wie vervolgens Splendorlid wordt krijgt het totaalbedrag terug.

En: Splendors 24-uurs Heropenings-Marathon Extravaganza Extraordinaire vindt alléén offline plaats, dus thuiskijken is geen optie.

Ook lid worden?

Ruim 60 concerten per jaar voor € 9.99 per maand.

En ben je onder de 30 jaar? Dan betaal je maar € 4.99.

Steun Splendor!