LOADING
Za. 5 juni 2021 – 13:00
05/06

Epigrammatica

Martin Fondse - Live composities

Een epigram of puntdicht is een kort gedicht dat vaak humoristisch is of een grappige pointe heeft. Dat zullen we nog wel eens zien!

Martin Fondse schrijft/speelt/improviseert korte muzikale puntdichten op basis van verhalen/wensen/suggesties van mensen in het publiek. Dit uur staat alles in het teken van contact tussen toehoorder en musicus.

Alles kan, niets is onmogelijk.
En wellicht hangt er nog een losse Splendor muzikant aan de bar, die ook nog even bijspringt...

Splendors 24-uurs Heropenings-Marathon Extravaganza Extraordinaire
De eerste minuut van zaterdag 5 juni heropent Splendor Amsterdam de deuren voor publiek. Het eerste concert begint op vrijdagavond 24:00 uur; het laatste op zaterdagavond 23:00 uur.

Een etmaal lang zal Splendors bonte, meer-dan-vijftigkoppige muzikantencollectief luisteraars trakteren op live muziek. Muziek die de gelegenheid eer aandoet, en die past bij het moment van de dag. Haydns Sonnenaufgang-kwartet, slaapliedjes gevolgd door elektronische muziek gegenereerd door het slapende brein, een anderhalvemeter-dansvloer en nog veel meer: het mag en kan weer. Natuurlijk veilig en volgens de geldende voorschriften.

Splendors 24-uurs Heropenings-Marathon Extravaganza Extraordinaire is:
- Gratis toegankelijk voor Splendorleden;
- Niet-leden betalen voor één concert €10, voor een tweede concert €7,50 en voor ieder concert daarna €5;
- Wie vervolgens Splendorlid wordt krijgt het totaalbedrag terug.

En: Splendors 24-uurs Heropenings-Marathon Extravaganza Extraordinaire vindt alléén offline plaats, dus thuiskijken is geen optie.

Ook lid worden?

Ruim 60 concerten per jaar voor € 9.99 per maand.

En ben je onder de 30 jaar? Dan betaal je maar € 4.99.

Steun Splendor!