LOADING
Za. 31 augustus 2019 – 20:00
Ledenconcert
Jawa & Shaza Manla:
31/08

The Journey - live at Splendor

Muziek, poëzie, verhalen uit de hele wereld

Bandleider, zanger en gitarist Davina Marinozzi financierde The Journey in augustus 2018, en maakte de kans om haar jazzkennis te verruimen en open te staan voor nieuwe invloeden zoals flamenco en latijnse muziek.

Haar project is eigenlijk een cross-over (alle leden ontmoetten elkaar op het Codarts Conservatorium) tussen jazz, flamenco en wereldmuziek in het algemeen. De ethnische aard ervan is gebaseerd op hun eigen wortels: Davina komt uit Italië; Anoush Saadat (akoestische gitaar), is half Brits en half Iraans en bracht vele jaren door in Sevilla om de wereld van flamenco uit te diepen; Luis Mora (drums/percussie), komt uit Chili en Yiannis Vagianos (contrabas), uit Griekenland. Je kunt verwachten dat ze genoeg verhalen te vertellen hebben!

De band kiest nummers uit het zuiden van de wereld en arrangeert ze voor hun kwartet in een fusieperspectief. Originele muziek is recent ook geïmplementeerd in hun repertoire, geïnspireerd door herinneringen, pagina's van oude notitieboeken van grote kunstenaars en iconen zoals Frida Kahlo, Vincent van Gogh en meer.

Hun muzikale programma evolueert voortdurend samen met hun nieuwsgierigheid en passie voor kwaliteitsvolle muziek. Ze brachten hun eerste video uit in februari 2019, zie het YouTube hieronder.

Davina Marinozzi - zang/gitaar
Anoush Saadat - gitaar
Yiannis Vagianos - contrabas
Luis Mora Matus - drums
Speciale gasten: Jawa Manla en Rik van der Ouw