LOADING
Zo. 20 oktober 2024 – 15:00 Koop tickets
Ties Mellema
presenteert:
20/10

Everything is a Frequency

Album presentatie Vinkepeezer + T’iju T’iju

Avontuurlijke muziek geïnspireerd door complottheorieën.
Met speciale gasten Jeannine Valeriano, Tom Adrich, en een set van T’iju T’iju.

Het derde album Everything is a Frequency van Vinkepeezer (Ivo Bol) is een muzikale meditatie, geïnspireerd door de verbinding van spiritualiteit met complottheorieën. Geleide meditaties, esoterische stemmen en een stortvloed aan samples uit de meest paranoïde uithoeken van het internet worden gecombineerd met esoterische klanken en elektronische popmuziek. Vinkepeezer dompelt zijn luisteraars onder in schijnbare chaos en leidt je door een wild en gevarieerd landschap met onverwachte wendingen.

VINKEPEEZER (Ivo Bol)
Vinkepeezer componeert met gevonden geluiden, oude en nieuwe elektronica, kraakjes en klikjes van LP's en tapes. Voor ‘Everything Is a Frequency’ componeerde Vinkepeezer met een bijzondere verzameling samples, waarbij hij naar de wereld om hem heen kijkt alsof hij door een stethoscoop luistert. Het ene moment luister naar een online meditatiecursus, het volgende moment zit je in een uit de hand gelopen podcast.

Vinkepeezer - samplers, synths en laser
Jeannine Valeriano - zang
Tom Aldrich - zang en synthesizer

T’IJU T’IJU (Jochem van Tol)
Na samenwerkingen in The Paper Ensemble, SOON en Silverbones, gaat Jochem van Tol's met zijn nieuwe project T'iju T'iju beginnen aan een nieuw avontuur. Wat zou er gebeuren als hij zou experimenteren als solo geluidskunstenaar en muzikant? Het antwoord ligt deels in de naam, vernoemd naar het Boliviaanse woord voor sprinkhaan, een dier waar de Amsterdamse componist en kunstenaar een bijzondere spirituele band mee voelt. Jochem zal een set spelen van zijn laatste album “The dragon is still alive” (MOLK Records en esc.rec).

T’iju T’iju - synthesizers

Tickets

Ticket €10.00
CJP/Stadspas (groene stip) €8.00
Leden (kortingsticket) €8.00
Studenten €5.00
Bestel Bestel ledenticket

Ook lid worden?

Ruim 60 concerten per jaar voor € 9,99 per maand.

En ben je onder de 30 jaar? Dan betaal je maar € 4,99.

Steun Splendor!