LOADING
Vr. 14 juni 2024 – 20:00
Felix Schlarmann
presenteert LEDENCONCERT:
14/06

M.E.U.C.K. Collective

Nieuw collectief presenteert programma van jazz, klassiek tot volksmuziek en vrije improvisatie

M.E.U.C.K. is een samenwerking van zeven jonge muzikanten van het Koninklijk Conservatorium Den Haag. Gewapend met verschillende achtergronden cureert dit collective een gevarieerd programma, met repertoire dat uiteenloopt van jazz, klassiek, volksmuziek en vrije improvisatie. Meuk tracht hiermee verscheidene muzikale werelden te laten samenkomen die doorgaans niet samen te vinden zijn in één programma. Laat je daarom meevoeren door de vernieuwende texturen in dit unieke concert!

M.E.U.C.K. Collective:
Ali Yarici: gitaar, ud
Abhinav Khokhar: bas
Jasper van Dongen: gitaar
Lara Šac: piano
Maria Silva: klarinet
Kris Ransijn: gitaar
Te gast:
Felix Schlarmann: percussie - Splendormuzikant én hoofdvakdocent drums aan de jazzafdeling van het Koninklijk Conservatorium in Den Haag

Ledenconcert
Splendor kan alleen de onafhankelijke vrijplaats zijn die het is, dankzij de leden die ons steunen. Wij betalen hen terug met dat waar wij voor leven: muziek. Elk jaar geven alle Splendormuzikanten één concert dat gratis toegankelijk is voor deze groep steunpilaren aan wie Splendor haar bestaan dag in dag uit te danken heeft. Samen met de vele andere events betekent dit dat onze leden voor €9,99 p/m (en €4,99 voor minima en studenten!) zo'n 80 concerten per jaar gratis kunnen bezoeken - en ze op alle overige concerten korting krijgen. Geen slechte deal, toch?

Dankzij de leden kan Splendor onafhankelijk blijven, wat de enige manier is om échte vrijheid te behouden in programmering, experimenten, het nemen van risico's en het bieden van een springplank aan jonge, opkomende artiesten. Wie een andere plek kan noemen waar géén centrale programmeur is, waar elk moment last-minute concerten kunnen worden ingepland, waar geen backstage is en artiesten en publiek constant door elkaar lopen en met elkaar aan de bar hangen, waar mysterieuze hersenspinsels kunnen worden gepresenteerd die elders vaak als te riskant worden bestempeld, en die toch garant blijft staan voor hoge kwaliteit door de top van de Nederlandse muziekscene in deze creatieve speeltuin te laten rondrazen, die krijgt een gratis lidmaatschap!

Word je liever geen lid maar ben je wel geïnteresseerd in dit concert? Dan ben je natuurlijk meer dan welkom! Hieronder kan je een kaartje kopen.

Ook lid worden?

Ruim 60 concerten per jaar voor € 9.99 per maand.

En ben je onder de 30 jaar? Dan betaal je maar € 4.99.

Steun Splendor!