LOADING
Do. 16 mei 2024 – 20:00
Francien Schatborn
presenteert LEDENCONCERT:
16/05

Francien's Viola Class

De altvioolstudenten van Francien Schatborn spelen hoogtepunten uit de altvioolliteratuur

Vlak voor hun jaarlijkse examens en ook eindexamens, zullen een groot deel van mijn studenten zich van hun beste kant laten zien en spelen voor u de meesterwerken uit het altvioolrepertoire. Dit keer zullen we muziek van Beethoven, Schumann, Takemitsu, Ligeti, Bridge en Clarke laten horen, met als klap op de vuurpijl de wereldpremière van een altvioolconcert van Willem van Merwijk genaamd Árvores Vermelhas, met orkest uitgevoerd door Elin Haver!

Altviool:
Jytte Balm
Marinha Campos
Sunniva Skaug
Elin Haver + orkest
Francisca Galante
Ruth Bosboom
Lilian Haug

Piano:
**Martijn Willers **

Ledenconcert
Splendor kan alleen de onafhankelijke vrijplaats zijn die het is, dankzij de leden die ons steunen. Wij betalen hen terug met dat waar wij voor leven: muziek. Elk jaar geven alle Splendormuzikanten één concert dat gratis toegankelijk is voor deze groep steunpilaren aan wie Splendor haar bestaan dag in dag uit te danken heeft. Samen met de vele andere events betekent dit dat onze leden voor €9,99 p/m (en €4,99 voor minima en studenten!) zo'n 80 concerten per jaar gratis kunnen bezoeken - en ze op alle overige concerten korting krijgen. Geen slechte deal, toch?

Dankzij de leden kan Splendor onafhankelijk blijven, wat de enige manier is om échte vrijheid te behouden in programmering, experimenten, het nemen van risico's en het bieden van een springplank aan jonge, opkomende artiesten. Wie een andere plek kan noemen waar géén centrale programmeur is, waar elk moment last-minute concerten kunnen worden ingepland, waar geen backstage is en artiesten en publiek constant door elkaar lopen en met elkaar aan de bar hangen, waar mysterieuze hersenspinsels kunnen worden gepresenteerd die elders vaak als te riskant worden bestempeld, en die toch garant blijft staan voor hoge kwaliteit door de top van de Nederlandse muziekscene in deze creatieve speeltuin te laten rondrazen, die krijgt een gratis lidmaatschap!

Word je liever geen lid maar ben je wel geïnteresseerd in dit concert? Dan ben je natuurlijk meer dan welkom! Hieronder kan je een kaartje kopen.

Ook lid worden?

Ruim 60 concerten per jaar voor € 9.99 per maand.

En ben je onder de 30 jaar? Dan betaal je maar € 4.99.

Steun Splendor!