LOADING
Vr. 24 mei 2024 – 17:00 Koop tickets
24/05

Snappy Hour

De terugkeer van de VrijMiBo

Mattijs van de Woerd en Maarten Ornstein houden het graag compact én gezellig. Ze geven daarom ieder een half ledenconcert op dezelfde vrijdagmiddag in de Splendorbar. Mattijs brengt klavierleeuw Gerhardt Brauhaus mee, die de gloednieuwe barpiano komt inwijden. Drinkliederen van o.a. Robert Schumann en Maurice Ravel liggen languit op de lessenaar. En een alcoholgerelateerde karaoke-set is niet te vermijden.

Maarten presenteert de oogst van het afgelopen jaar, met muziek van Louis Guglielmi, John Coltrane, Bach en Schubert en sluit daarna aan bij de feestelijkheden in de bar.

Maarten: "Eén ding staat vast: we gaan er met frisse tegenzin voor de volle 60 procent tegenaan."
Mattijs: "Eén ding is zeker: alle begin is makkelijk. Daarna zien we wel."

U begrijpt: dit wordt een VrijMiBo om nooit te vergeven. En bedenk: u heeft hierna van beide heren nog een half ledenconcert tegoed.

Mattijs van de Woerd - zang
Maarten Ornstein - sax/klarinet
Gerard Bouwhuis - piano

Ledenconcert
Splendor kan alleen de onafhankelijke vrijplaats zijn die het is, dankzij de leden die ons steunen. Wij betalen hen terug met dat waar wij voor leven: muziek. Elk jaar geven alle Splendormuzikanten één concert dat gratis toegankelijk is voor deze groep steunpilaren aan wie Splendor haar bestaan dag in dag uit te danken heeft. Samen met de vele andere events betekent dit dat onze leden voor €9,99 p/m (en €4,99 voor minima en studenten!) zo'n 80 concerten per jaar gratis kunnen bezoeken - en ze op alle overige concerten korting krijgen. Geen slechte deal, toch?

Dankzij de leden kan Splendor onafhankelijk blijven, wat de enige manier is om échte vrijheid te behouden in programmering, experimenten, het nemen van risico's en het bieden van een springplank aan jonge, opkomende artiesten. Wie een andere plek kan noemen waar géén centrale programmeur is, waar elk moment last-minute concerten kunnen worden ingepland, waar geen backstage is en artiesten en publiek constant door elkaar lopen en met elkaar aan de bar hangen, waar mysterieuze hersenspinsels kunnen worden gepresenteerd die elders vaak als te riskant worden bestempeld, en die toch garant blijft staan voor hoge kwaliteit door de top van de Nederlandse muziekscene in deze creatieve speeltuin te laten rondrazen, die krijgt een gratis lidmaatschap!

Word je liever geen lid maar ben je wel geïnteresseerd in dit concert? Dan ben je natuurlijk meer dan welkom! Hieronder kan je een kaartje kopen.

Tickets

Leden Gratis
Ticket €16.50
CJP/Stadspas (groene stip) €9.50
Studenten €5.00
Leden Gratis
Bestel Bestel ledenticket

Ook lid worden?

Ruim 60 concerten per jaar voor € 9.99 per maand.

En ben je onder de 30 jaar? Dan betaal je maar € 4.99.

Steun Splendor!