LOADING
Za. 24 februari 2024 – 20:15
Oene van Geel
presenteert LEDENCONCERT:
24/02

Oene van Geel Trio

featuring Chaerin Im en Tijs Klaassen

Toen Oene een paar maanden geleden op een Rotterdams jazzpodium speelde met Chaerin en Tijs wist hij het: 'met deze mensen wil ik gaan opnemen en een nieuw kamermuzikaal jazztrio starten!' Oene: 'Chaerin en Tijs zijn twee geweldige musici uit de nieuwe generatie die evengoed thuis zijn in het Jazz idioom als kamermuzikale klanken. Ze zijn zowel kundig als inventief en samenspelen met hen brengt me een hoge concentratie en veel speelplezier'. Op dit concert nemen ze tevens hun live album op met enkel eigen repertoire. Wees erbij en maak het mee.

Oene van Geel - 5 snarige viool en stem
Chaerin Im - vleugel
Tijs Klaassen - contrabas

Ledenconcert
Splendor kan alleen de onafhankelijke vrijplaats zijn die het is, dankzij de leden die ons steunen. Wij betalen hen terug met dat waar wij voor leven: muziek. Elk jaar geven alle Splendormuzikanten één concert dat gratis toegankelijk is voor deze groep steunpilaren aan wie Splendor haar bestaan dag in dag uit te danken heeft. Samen met de vele andere events betekent dit dat onze leden voor €9,99 p/m (en €4,99 voor minima en studenten!) zo'n 80 concerten per jaar gratis kunnen bezoeken - en ze op alle overige concerten korting krijgen. Geen slechte deal, toch?

Dankzij de leden kan Splendor onafhankelijk blijven, wat de enige manier is om échte vrijheid te behouden in programmering, experimenten, het nemen van risico's en het bieden van een springplank aan jonge, opkomende artiesten. Wie een andere plek kan noemen waar géén centrale programmeur is, waar elk moment last-minute concerten kunnen worden ingepland, waar geen backstage is en artiesten en publiek constant door elkaar lopen en met elkaar aan de bar hangen, waar mysterieuze hersenspinsels kunnen worden gepresenteerd die elders vaak als te riskant worden bestempeld, en die toch garant blijft staan voor hoge kwaliteit door de top van de Nederlandse muziekscene in deze creatieve speeltuin te laten rondrazen, die krijgt een gratis lidmaatschap!

Word je liever geen lid maar ben je wel geïnteresseerd in dit concert? Dan ben je natuurlijk meer dan welkom! Hieronder kan je een kaartje kopen.

Ook lid worden?

Ruim 60 concerten per jaar voor € 9.99 per maand.

En ben je onder de 30 jaar? Dan betaal je maar € 4.99.

Steun Splendor!