LOADING
Wo. 20 september 2023 – 20:30
Felix Schlarmann
presenteert:
20/09

Splendor Jazzclub

Met Folkert Oosterbeek en Ernst Glerum

De Splendor JazzClub is terug.
Op de derde woensdag van september en november komen op initiatief van jazzdrummer en Splendormuzikant Felix Schlarmann (die tevens gepassioneerd organisator is van jazz-happenings als JazzFest Amsterdam en Jazz in /K) muzikanten van binnen en buiten Splendor bij elkaar om samen te improviseren. Deze maand nodigt Felix pianist Folkert Oosterbeek en bassist Ernst Glerum uit.

Oosterbeek is oud-studiegenoot maar vooral long-time band collega in bands als BRUUT!, maar daarnaast een veelgevraagd pianist van o.a. het Metropoleorkest. Ernst Glerum behoeft bijna geen introductie. Hij is een vaste waarde in de Nederlandse jazz- en improvisatiemuziek, speelt onder meer als contrabassist in ICP Orchestra en was lang bandlid van het Benjamin Herman Trio. Met zijn Glerum Omnibus en soloconcerten is hij regelmatig op de landelijke podia te zien.

Deze avond belooft wederom een unieke muzikale ontmoeting met een uiteenlopend repertoire vol jazzstandards, improvisaties en andere obscure muzikale hoogstandjes. Wees erbij!

Folkert Oosterbeek - piano
Ernst Glerum - bas
Felix Schlarmann - drums

Sliding scale tickets: €5 - €10 - €12,50 - €15 - €20
Voor iedereen toegankelijk, pay what you can!
Er is geen verschil in de prijscategorieën, je kunt bij binnenkomst kiezen waar je wilt zitten.

Ook lid worden?

Ruim 60 concerten per jaar voor € 9,99 per maand.

En ben je onder de 30 jaar? Dan betaal je maar € 4,99.

Steun Splendor!