LOADING
04/11/2020

Coronavirus - update #6

CORONAVIRUS - UPDATE #6

Door de aangescherpte maatregelen omtrent COVID-19 zijn we genoodzaakt onze deuren weer te sluiten tot en met 18 november. De concerten die tot die tijd gepland stonden gaan helaas niet door. De Vrijdagavonden van Splendor gaan wel door en zijn via een live stream te volgen, steeds om 20:45u.

Kaartje voor een geannuleerd concert? Het virus heeft grote impact, sociaal maar zeker ook financieel. Voor iedereen die een ticket kocht voor een geannuleerd concert is er de mogelijkheid zijn geld terug te krijgen. Maar heel graag wijzen we je ook op de mogelijkheid om het betaalde bedrag te doneren aan Splendor en de musici, we hebben immers te maken met een reeks van afzeggingen van werkzaamheden in de komende tijd, iedere steun is daardoor meer dan welkom.

Omdat het personeel thuis werkt zijn we telefonisch nauwelijks bereikbaar, uiteraard wel per email via info@splendoramsterdam.com.

We hopen en wensen dat het goed met iedereen gaat en zal blijven gaan, en dat je plezier en vertroosting aan onze muziek beleeft.

Met vriendelijke groet,

De 50 Splendormusici


More news →