LOADING
Za. 3 juni 2023 – 15:00
Willem Wits
presenteert LEDENCONCERT:
03/06

Ciao Lucifer - Akoestisch

Dansband speelt héél zachtjes

Marnix en Willem gebruiken hun muziek al sinds de middelbare school om vrienden te maken. “Die vriendengroep is inmiddels wel een beetje uit de hand gelopen ja” lacht Willem. “We voelen ons niet te cool om een feelgood band te zijn, maar eigenlijk zingen we over hele persoonlijke dingen” zegt Marnix. “Als het eindresultaat is dat we mensen blij maken en kunnen laten dansen, dan is het wat ons betreft: mission accomplished.’’

De sfeer bij hun liveshows is als een soort uit de hand gelopen bruiloft waar iedereen met elkaar trouwt. “Een bezwete dame riep ooit in mijn oor dat onze show een endorfine-bom was, en dat klopt volgens mij behoorlijk” zegt Willem. Maar na hun succesvolle Nederlandse tour is het nu tijd voor nieuwe liedjes. Ciao Lucifer probeert ze héél zachtjes uit in de kleine zaal van Splendor.

Marnix Dorrestein - Gitaar / Zang
Willem Wits - Drums / Zang

Ledenconcert
Splendor kan alleen de onafhankelijke vrijplaats zijn die het is, dankzij de leden die ons steunen. Wij betalen hen terug met dat waar wij voor leven: muziek. Elk jaar geven alle Splendormuzikanten één concert dat gratis toegankelijk is voor deze groep steunpilaren aan wie Splendor haar bestaan dag in dag uit te danken heeft. Samen met de vele andere events betekent dit dat onze leden voor €9,99 p/m (en €4,99 voor minima en studenten!) zo'n 80 concerten per jaar gratis kunnen bezoeken - en ze op alle overige concerten korting krijgen. Geen slechte deal, toch?

Dankzij de leden kan Splendor onafhankelijk blijven, wat de enige manier is om échte vrijheid te behouden in programmering, experimenten, het nemen van risico's en het bieden van een springplank aan jonge, opkomende artiesten. Wie een andere plek kan noemen waar géén centrale programmeur is, waar elk moment last-minute concerten kunnen worden ingepland, waar geen backstage is en artiesten en publiek constant door elkaar lopen en met elkaar aan de bar hangen, waar mysterieuze hersenspinsels kunnen worden gepresenteerd die elders vaak als te riskant worden bestempeld, en die toch garant blijft staan voor hoge kwaliteit door de top van de Nederlandse muziekscene in deze creatieve speeltuin te laten rondrazen, die krijgt een gratis lidmaatschap!

Word je liever geen lid maar ben je wel geïnteresseerd in dit concert? Dan kun je hieronder gewoon een kaartje kopen en ben je natuurlijk ook meer dan welkom!

Ook lid worden?

Ruim 60 concerten per jaar voor € 9.99 per maand.

En ben je onder de 30 jaar? Dan betaal je maar € 4.99.

Steun Splendor!