LOADING
Di. 29 juni 2021 – 20:30
Anne La Berge
presenteert:
29/06

Perspectives (UITVERKOCHT)

Concertinstallatie van het Creative Catastrophe Collective

Perspectives is een immersieve performance installatie van het Creative Catastrophe Collective. Met het gebruik van grootschalige multimedia installaties en nieuwe instrumenten, wordt het publiek door een interactieve ontdekkingstocht van geluidsobjecten geleid, omringd door videoprojecties en aangemoedigd om de voorstelling individueel te ontdekken.

Perspectives is een immersieve performance installatie van het Creative Catastrophe Collective. Perspectives is ontwikkeld rond het fenomeen perceptie standpunten. Met het gebruik van grootschalige multimedia installaties en nieuwe instrumenten, wordt het publiek door een interactieve ontdekkingstocht van geluidsobjecten geleid, omringd door videoprojecties en aangemoedigd om de voorstelling individueel te ontdekken.

De totale voorstelling duurt een uur en bestaat uit 6 delen. Elk deel stelt een relatie tussen geluidsbron en waarnemers ten toon. De cognitieve karaktertrekken worden door de volgende thema’s bepaald:
Wij als objecten
Wij om objecten
Wij in objecten
Objecten in ons
Objecten om ons
Objecten als ons

Creative Catastrophe Collective (CCC) creëert samen catastrofes. We voegen verschillende genres, elementen en zintuiglijke ervaringen samen om intrigerende ruimtes te creëren die ontdekt kunnen worden door het publiek. Het grootste deel van ons werk onderzoekt het podium als een gedeelde ruimte, waar muziek, theater, film en kunstinstallaties elkaar ontmoeten. We proberen de nieuwsgierigheid van het publiek te voeden en het publiek actief te betrekken bij de voorstelling.

CCC bestaat uit de percussionisten Antoine Josselin en José Silva, componist/media kunstenares Sól Ey en media/visuele kunstenares Soyun Park.

Antoine Josselin - Concept/percussie
José Silva - Concept/percussie/elektronica
Sól Ey - Concept/music/elektronica
Soyun Park - Visuele- en scenografie

Perspectives is gemaakt met steun van Instrument Inventors Initiative (iii), het Koninklijk Conservatorium Den Haag en het Componistenfonds van de IJslandse nationale omroep en STEF.

Ook lid worden?

Ruim 100 concerten per jaar voor € 9.99 per maand.

En ben je onder de 30 jaar? Dan betaal je maar € 4.99.

Steun Splendor!