LOADING
Ma. 1 juni 2020 – 10:00
Splendor presenteert:
01/06

Splendor Estafette Festival

Splendor heropent op 1 juni (i.p.v. 20 mei), op een intelligente manier

Op woensdag 20 mei 2020 zouden we van tien uur 's ochtends tot tien uur 's avonds voor de allereerste keer het Splendor Estafette Festival organiseren: Een kleurrijke reeks van soloconcerten in onze zalen met een uitgekiend en vooral ook veilig routeplan door de zalen en het gebouw. Helaas hebben we nog geen vergunning gekregen van de gemeente en besloten de Estafette te verplaatsen naar maandag 1 juni.

Helemaal in deze moeilijke tijd merken we pas echt goed hoe we door de muziek met heel erg veel mensen verbonden zijn, onze mailbox begint zo langzamerhand uit te puilen van de mooie en lieve berichten van mensen die normaal gesproken naar de concerten in Splendor komen. En juist daarom kunnen we niets anders doen dan binnen de geldende veiligheidsmaatregelen muziek te maken voor mensen: LIVE, in Splendor!

Erbij zijn?
Omdat we ons natuurlijk houden aan de richtlijnen van het RIVM kan er véél minder publiek in de zaal dan we gewend zijn. Alleen leden van Splendor hebben de mogelijkheid om kaarten te reserveren. Heel misschien zullen we dan nog moeten loten.

Loting
Rond 23 mei weten we hoeveel publiek er veilig naar binnen mag, op dat moment houden we, mocht dat nodig zijn, een loterij waarbij de kaarten eerlijk verdeeld worden onder de leden die gereserveerd hebben. Het is een kleine kans dat je wordt uitgeloot. (Mocht je deze keer worden uitgeloot, kom je bovenaan de lijst voor een kaartje voor de volgende Estafettedag.)

Live stream op 1 juni, maar ook op 20 mei
Als je achter het net vist bij de loting, of als niet in staat bent om te kunnen komen, bieden we je natuurlijk toch de mogelijkheid om iets mee te maken van deze bijzondere dag. Op 20 mei, de oorspronkelijke datum van de Estafette, zal er ook gemusiceerd worden in Splendor door Splendormusici. Alle leden ontvangen een link om dat die dag om 15:30 uur online mee te maken.

Programma
Bijna alle musici van Splendor zullen erbij zijn op 1 juni, hoe laat wie wat speelt horen jullie ook nog. In elk geval zal er de hele dag weer muziek te horen zijn in Splendor!

Reserveren
Je kunt hieronder voor één dagdeel reserveren, later hoor je op welk tijdstip je precies verwacht wordt op 1 juni. In het programma kun je dan bekijken wie er op dat moment speelt.

Lees het artikel hierover in het Parool van 29 april.

OOK LID WORDEN?
Snak je ook naar live muziek maar ben je geen Splendorlid? Word lid en ding mee naar een kaartje voor 1 juni! Lees hier meer over lid worden, je bent van harte welkom!