LOADING
1/4
SPLENDOR GESLOTEN WEGENS CORONA MAAR

ONZE MUZIEK KLINKT DOOR VIA YOUTUBE

Splendor sluit haar deuren t/m 6 april. Maar wij kunnen nog wel muziek maken om met onze leden en bezoekers te delen. Elke dag om 15:00 uur verschijnt er een splinternieuw filmpje op het Splendor YouTube kanaal! En onze leden krijgen wekelijks extra digitale verrassingen van de 50 Splendormusici toegestuurd!
Weer live muziek in Splendor!

SPLENDOR ESTAFETTE FESTIVAL

De Estafette van 20 mei is verplaatst naar 1 juni 2020. Dan organiseren we van tien uur 's ochtends tot tien uur 's avonds het Splendor Estafette Festival: Een kleurrijke reeks van soloconcerten in onze zalen met een uitgekiend en vooral ook veilig routeplan door de zalen en het gebouw.

KOM DICHTER BIJ DE MUZIEK

Middenin het centrum van Amsterdam, vind je Splendor: een podium voor alle soorten muziek, verzonnen en opgericht door 50 topmusici en hun publiek. Splendor is een muzikaal laboratorium, waar alles mag en niets onmogelijk is. Een plek om samen te spelen, ideeën tegen elkaar aan te gooien en experimenten aan te gaan.

WORD OOK LID VAN SPLENDOR

Word lid van Splendor en dompel je onder in muziek van wereldniveau: Voor slechts € 120 per jaar steun je Splendor en mag je alle concerten gratis bezoeken. Onze 50 topmusici organiseren er ruim 200 per jaar! En nu tijdens Corona? Als lid krijg je wekelijks digitale verrassingen van de 50 Splendormusici toegestuurd!